top of page

Livrare & Retur

Politică de Retur


Aveti dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice, cu precizarea ca produsele pe care doriți să le returnați să nu fie realizate pe comandă.
Perioada de retragere expiră dupa 14 zile începând din ziua din care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin e-mail la adresa doitamplari@gmail.com.

În acest scop, puteti folosi modelul de retragere alăturat; folosirea lui însă nu este obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii

Daca vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, exclusiv costurile livrarii, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data primirii de către noi a produselor.

Vom efectua această rambursare prin ordin de plata, rambursarea sumei pe card, mandat postal sau numerar la sediul firmei, în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Expediaţi produsele prin curier fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 10 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 10 zile.

Costul direct al returnării produselor va fi suportat de către cumparator. Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor. Se vor opri sumele necesare recondiționării și reambalării produselor pentru a putea fi revândute.

1. În cazul în care produsele a căror returnare se solicită prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, componente sau accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, sau nu sunt returnate în aceeași stare în care au fost livrate către CLIENT, SA Doi Tâmplari Handmade SRL are dreptul de a decide refuzarea returului.

2. Produsele executate pe dimensiuni speciale și/sau personalizate de către client (nu de serie) nu vor putea fi returnate;

3. Pentru a putea fi returnată, comanda Dvs. trebuie sa fie însoțită la returnare de toate documentele care v-au fost înmânate odata cu produsul: factura, chitanța, certificate de garanție și orice alte documente care v-au fost predate;

4. Daca nu dețineți toate aceste documente, nu puteți returna produsul;

5. Nu se admit retururi pentru produse care nu sunt pe stoc și se execută la comanda (spre exemplu mobilier)


Nu ne asumăm răspunderea pentru transportul și manipularea produselor efectuate de către client și avem dreptul de a refuza returnarea produselor care prezintă deteriorari cauzate de către transportul și manipularea efectuate de către client.

Model de formular de retragere

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriți să vă retrageți din contract.

- Către: SA Doi Tamplari SRL, email: doitamplari@gmail.com, telefon 0773939745

- Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse -......................................primite la data ........................de către mine, - Numele consumatorului - Adresa consumatorului 

- Semnatura consumatorului (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie).

- Data:

 


Condiții generale de schimbare produs
 Dacă produsul este înlocuit cu unul dintr-o categorie mai mică de preț, cumpărătorul va furniza un cont în care i se va returna diferența de preț. 
Dacă produsul este înlocuit cu unul dintr-o categorie mai mare de preț, cumpărătorul va plăti diferența. Plata se efectuează în cont bancar, înainte de livrare.

Informații livrare

Livrarea produselor din magazinul nostru este de mai multe tipuri:

  • livrare standard, între 3-5 zile de la procesarea comenzii

  • livrare rapidă, maxim 3 zile de la procesarea comenzii
    *În cazul produselor care nu aparțin de categoria Standard, și sunt realizate pe comandă, sau personalizate de client. ne rezervăm dreptul de a prelungi durata de livrare și procesare, întrucât aceste produse sunt realizate handmade 100%. Drept urmare, veți fi notificați prin e-mail sau telefonic cu privire la orice modificări majore referitoare la procesarea și livrarea produselor.
    *În perioadele aglomerate, livrările sunt decalate, și de aceea ne rezervăm dreptul de a prelungi termenul de livrare, întrucât nu putem garanta că toate comenzile vor fi livrate rapid sau că nu se pot confrunta cu unele întârzieri (din cauza condițiilor meteo, probleme tehnice, etc).

bottom of page