top of page

Bine ati venit la colectia noastra de mese dining din lemn masiv cu picioare de lemn sau metal, rasina epoxidica in imperfectiunii si finisaj ulei. Aceste mese sunt piese unice de mobilier, care va vor impresiona cu designul lor modern si aspectul lor natural si rustic.

Fiecare masa este realizata din lemn masiv de inalta calitate, selectat manual pentru a se asigura durabilitatea si frumusetea naturala a lemnului. Picioarele mesei sunt disponibile in doua variante - lemn sau metal - pentru a se potrivi cu stilul decorativ al fiecarei camere.

Imperfectiunile si crapaturile din lemn sunt umplute cu rasina epoxidica transparenta, astfel incat sa se creeze un contrast frumos intre naturaletea lemnului si modernitatea rasinei. Acest proces transforma fiecare masa intr-o piesa unica si individuala.

Fiecare masa este finisata cu ulei, ceea ce imbunatateste aspectul natural al lemnului si protejeaza suprafata de uzura si zgarieturi. Acest finisaj permite lemnului sa respire, pastrandu-l sanatos si stralucitor pentru multi ani de utilizare.

Aceste mese dining sunt proiectate cu atentie pentru a fi functionale si estetice. Fiecare piesa este construita cu precizie si finisata cu grija pentru a oferi un aspect finisat si profesional. Acestea sunt perfecte pentru a fi utilizate in sufragerie, bucatarie sau orice alta zona in care doriti sa adaugati un aer de eleganta si confort.

bottom of page