top of page

Contact

Robert Alexandru Balan

 Tel. 0773939745

Pentru comenzi si informatii nu ezitati sa ne contactati!

  • social-whatsapp-circle-512

Thanks for submitting!

IMG_20200201_141044.jpg

   Din grija pentru lemn si pasiunea pentru mestesugarit, realizam produse care sa intalneasca nevoile si dorintele clientilor. Modelele noastre sunt create cu preponderenta la comanda, de aceea cele mai multe dintre acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor clientilor nostri. Realizam si produse standard, cu preponderenta redusa, si le puteti vizualiza in sectiunea de magazin.

PROCESUL NOSTRU

     In spatele procesului de comanda personalizata, exista cativa pasi pe care ii vom lua in considerare in cele ce urmeaza. Dupa ce v-ati hotarat ca focusul dumneavoastra este un produs realizat la comanda sau personalizat de catre noi, tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un e-mail la adresa doitamplari@gmail.com care sa includa informatiile structurate mai jos:

  • Design

 Pentru a ne ajuta sa intelegem ce va doriti cu adevarat de la produsul finit, spuneti-ne daca exista un model in portofoliul nostru dupa care ne putem ghida in realizarea proiectului la comanda.

Referitor la cererile de design personalizat, ne puteti anunta oricand si vom fi fericiti sa discutam alte optiuni. Din prisma acestui fapt, va rugam sa ne furnizati imagini sau exemple cat mai concrete cu privire la ceea ce va doriti sa creionam.

  • Dimensiuni

 Va rugam sa ne specificati preferintele dumneavoastra cu privire la lungimea, latimea si inaltimea proiectului, precum si masuratorile pentru fiecare extensie, in cazul in care design-ul este extensibil.

  • Material

 In realizarea produsului, materialul joaca un rol foarte important, de aceea va rugam sa precizati si preferintele dumneavoastra cu privire la acest aspect. In caz contrar, va putem propune noi variantele cele mai potrivite. Multe dintre imaginile afisate pe site-ul nostru redau produse realizate din lemn de stejar, care reprezinta materialul nostru cel mai frecvent solicitat. Stejarul este rustic in caracter, avand adesea multe noduri, fisuri/ incluziuni (pe care le umplem cu o rasina epoxidica pentru o suprafata neteda/ culoare). Avem, de asemenea, o gama variata de alte materiale cu care lucram, inclusiv urmatoarele specii de lemn: nuc, frasin, fag.

MASURI DE PRECAUTIE, INGRIJIRE SI INTRETINERE

 Desi consideram ca fiecare finisaj este durabil, precum si ca dobandeste stralucirea pe care ne-o dorim pentru produsele noastre, niciun finisaj nu este indestructibil, si necesita ingrijire si consideratie pentru a isi mentine durata de viata. Cu intretinerea responsabila si ingrijirea corespunzatoare a mesei sau a altui element de mobilier, acesta va dura generatii intregi.

 Exista anumiti inamici naturali pentru finisajul piesei de mobilier, printre care se afla si lumina directa a soarelui. Expunerea in mod direct a acesteia va provoca decolorarea usoara in timp. De aceea, se recomanda ca in anumite perioade ale anului sa se evite lumina directa.

 Lemnul a fost uscat atat la aer, cat si la cuptor, pana la un continut de umiditate adecvat, inainte de a fi prelucrat, apoi sigilat si acoperit definitiv. In momentul in care este expus la temperaturi prea ridicate sau scazute, lemnul se poate umfla sau micsora corespunzator, acolo unde umiditatea va fi reintrodusa sau indepartata. Acesta este un eveniment obisnuit, ce poarta denumirea de „miscare a lemnului” si de asteptat in cazul oricarui mobilier din lemn, indiferent de producatorul sau finisajul aplicat. Miscarea lemnului este -in esenta- expansiunea si contractia cu temperatura si schimbarile sezoniere ale climei/umiditatii. Din cauza naturii materialelor, acestea pot schimba aspectul in timp. In circumstante rare, mai ales atunci cand lemnul nu este ingrijit corespunzator sau cand nu este mentinuta miscarea lemnului, aceasta din urma poate avea efecte precum aparitia unor deformari minore, crapare sau rasucire. Aceste evenimente nu pot fi complet prevenite in timpul productiei, dar cu o ingrijire adecvata se vor evita. In cazuri ideale, se recomanda temperaturi reglementate in casa: 60-75F si 30-60% umiditate. Miscarea usoara a lemnului se va intampla in mod natural odata cu schimbarea anotimpurilor la fiecare piesa de mobilier pe care o detineti, dar, in general, neobservabila.

 Utilizarea coaster-elor sub pahare va impiedica „inelele” de apa sau orice alt tip de lichid sa deranjeze finisajul. Desi asezarea unui pahar deasupra lemnului nu va avea ca efect instantaneu producerea inelelor de apa, lasand paharele cateva ore sau peste noapte poate provoca aparitia unor pete de lichid, sau inele din precipitatii pe orice finisaj de lemn. Placemele si tampoanele fierbinti vor preveni, de asemenea, caldura sa compromita finisajul.

bottom of page